23 Haziran 2016 Perşembe

H&M Pure Radiance Powder Blusher (H&M Toz Allıklar)

Herkese merhaba :)
H&M mağazalarını genelde giyim ürünleri için tercih ediyorum ancak geçenlerde kozmetik ürünlerinde yaptığı indirimde kozmetik kısmını da denemeye karar verdim ve bir kaç parça ürün aldım. Bugün ise aldığım bu ürünlerden allıkları inceleyeceğiz.

Aldığım allıkların isimleri: "Pale Pink" ve "Apricot".

Siyah ve altın renginin kullanıldığı plastik ambalajlara sahipler. Plastik olsa da görünüm itibariyle sade ve şık olarak nitelendirebiliriz. Ayrıca plastik oluşu hafifliği sağlamış yine de çantanıza direk atmayın derim, kapağı açılabilir. Ambalaj içinde ayna ve aplikatör yok.
İki ürün de toz yapıda.
Çok pigmentli değiller. Bu hem avantaj hem dezavantaj olabilir. Makyajda biraz daha acemi olanlar için bence kullanışlı; yanlış uygulama yapmayı, ürünü yüzünüze boca etmeyi engellemiş olursunuz. Fakat daha iyilerini kullandıysanız kesinlikle sizi tatmin etmeyecektir. Yine de günlük kullanım için yeterli seviyedeler.
Kalıcılıkları az, tazelemeyi gerektiriyorlar.
Belirgin bir kokuya sahip değiller.
Gramajları 5g.


Pale Pink, mavi alt tonlu mat soğuk bir pembe. Beyaz tenlere yakışacağını düşünüyorum. Tarihi geçen ancak dibini bile göremediğim The Balm Down Boy allığımı atmak zorunda kaldığım için yerine aldığım bir ürün oldu. (Hatırlamak için tıktık)

Apricot, adından da anlaşıldığı üzere kayısı, şeftali tonlarında sıcak mat bir allık :) Her tene yakışacağını ve farklı güzellikte duracağını düşünüyorum. Çok ciddi bir turunculuk da içermediğinden uyguladıktan sonra doğal bir görüntü elde ediyorsunuz.


Genel olarak bakacak olursak,
Fiyatına oranla iyi, günü kurtarabilecek tarzda allıklar diyebilirim.

H&M'in kozmetik ürünlerinde dikkatimi çeken ilk şey renk skalası oldu. Gerçekten çok fazla çeşit var. Fondöten, allık, far gibi her üründe kendi teninize uygun renkleri bulacağınıza emin olabilirsiniz. 
İndirimde olmayan bir ürünü vardı ki gözlerim parıldayarak aldım diyebilirim *-* Onun da incelemesini yakında yapacağım :)

Allıklara H&M Mağazalarından ulaşabilirsiniz.
Fiyatları: 20tl
İndirimli fiyatları: 7tl



Sevgiler
Neşe

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...